10B / 11B машина за BRAUN рак

Спецификации на предметот
• Тип на уред за лична нега: електрични бричење
• Модел број: 10B / 11B машина
Опис на производот

Компатибилен со

Модел: 1 110 120 130, 130s-1 и 815 Тип 5683.
Модел: 130s-1, 140, 150, 150s-1 & 835 Тип 5682,5684.
Модел: 140, 150 & 150s-1 Тип 5685

Z20, Z30, Z40, Z50, Z60, CruZer1 / 2/3/4

2838, 2675, 2775, 2776, 2864, 2865, 2866, 2874, 2876, 2778, 2878

180, 190, 1775, 1735, 2675, 2775, 2776, 2864, 2866

170, 1715, 5772, 5772, 5772

– Ова не е вистински дел од Браун.

– 100% сосема нов

– Се мијат

Детали за пакување
• Тип на единица: парче
• Тежина на пакувањето: 0.1kg (0.22lb.)
• Големина на пакетот: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)