Indonesian Javanese

Kepala siram hidung hidung / telinga yang kompatibel karo kabeh cukur Philips / Norelco SmartClick kanthi bledok langsung

Spesifikasi item

• Personal Care Appliance Type: Electric Shavers
• Nomer Model: NT-P-1
• Jeneng bagean pengganti: Hidung / Telinga Trimmer
• Bahan: ABS + POM + Baja tahan karat
• Werna: Ireng
• Kompatibel kanggo: Kabeh Philips / Norelco SmartClick “shavers
• Kawontenan: 100% merek anyar

Deskripsi Produk

– Iki ora minangka bagian asli Philips / Norelco.
– 100% merek anyar
– Telung rambut Trimmer hidung / telinga yang kompatibel karo kabeh shaver pencukur Philips / Norelco “SmartClick”.
– Kanthi sakcara langsung
– Cuci mulut

Rincian Pembungkus

• Unit Tipe: potongan
• Bobot Paket: 0.1kg (0.22lb.)
• Ukuran Paket: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)