Indonesian Sunda

Irung / Ceuli sirah Rambut Trimmer cocog pikeun sakabéh Philips / Norelco SmartClick shavers kalawan wilah lempeng

Beuli Ayeuna on AliExpress: https://www.aliexpress.com/store/900012002

 

item specifics

• Tipe Personal Kamanusaan sarta Studi Perkakas: Electric Shavers
• Jumlah Modél: nt-P-1
• ngagantian ngaran bagian: Irung / Ceuli Rambut Trimmer
• Bahan: ABS + POM + stainless steel
• Warna: Hideung
• cocog pikeun: Sadaya Philips / Norelco SmartClick “shavers
• Kondisi: 100% brand anyar

Pedaran produk

– Ieu lain bagian asli Philips / Norelco.
– 100% brand anyar
– sirah Irung / Ceuli Rambut Trimmer cocog pikeun sakabéh Philips / Norelco “SmartClick” shavers.
– Kalayan wilah lempeng
– bisa diumbah

Rincian bungkusan

• Tipe Unit: sapotong
• Beurat Paket: 0.1kg (0.22lb.)
• Paket Ukuran: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)