Филтерот за бричење за Braun 11B Series

Филтерот за бричење за Braun 11B Series
Филтерот за бричење за Braun 11B Series

Спецификации на предметот
• Тип на уред за лична нега: електрични бричење
• Модел број: 11B фолија
Опис на производот

Компатибилен со
 
Модел: 1 110 120 130, 130s-1 и 815 Тип 5683.
Модел: 130s-1, 140, 150, 150s-1 & 835 Тип 5682,5684.
Модел: 140, 150 & 150s-1 Тип 5685
 
 
– Ова не е вистински дел од Браун.
 
– 100% сосема нов
 
– Се мијат

Детали за пакување
• Тип на единица: многу (100 парчиња / многу)
• Тежина на пакувањето: 1.0kg (2.20 £.)
• Големина на пакетот: 40cm x 40cm x 20cm (15.75in x 15.75in x 7.87in)

 

 

forex trading