Shaver foil pikeun Braun 11b Series

Shaver foil pikeun Braun 11b Series
Shaver foil pikeun Braun 11b Series

item specifics
• Tipe Personal Kamanusaan sarta Studi Perkakas: Electric Shavers
• Jumlah Modél: 11b foil
Pedaran produk

cocog sareng
 
Model: 1 110 120 130, 130s-1 & 815 Tipe 5683.
Model: 130s-1, 140, 150, 150s-1 & 835 Tipe 5682,5684.
Model: 140, 150 & 150s-1 Tipe 5685
 
 
– Ieu lain bagian asli Braun.
 
– 100% brand anyar
 
– bisa diumbah

Rincian bungkusan
• Unit Tipe: pisan (100 lembar / pisan)
• Beurat Paket: 1.0kg (2.20lb.)
• Paket Ukuran: 40cm x 40cm x 20cm (15.75in x 15.75in x 7.87in)

 

 

forex trading