Филтер за бричење за Braun Electric Shavers (10B-1)

Филтер за бричење за Браун 10B / 20B / 20S 1000 Серија 1 170 180 190 1715 1735 1775 Z20 Z30 Z40 5729

Филтер за бричење за Braun Electric Shavers (10B-1)
Филтер за бричење за Braun Electric Shavers (10B-1)

Филтер за бричење за Браун 10B / 20B / 20S 1000 Серија 1 170 180 190 1715 1735 1775 Z20 Z30 Z40 5729

Спецификации на предметот
• Број на модел: 10B-1
• Тип на уред за лична нега: електрични бричење
Опис на производот
Компатибилност со:
 
Z20, Z30, Z40, Z50, Z60, CruZer1 / 2/3/4
 
2838, 2675, 2775, 2776, 2864, 2865, 2866, 2874, 2876, 2778, 2878

180, 190, 1775, 1735, 2675, 2775, 2776, 2864, 2866
 
170, 1715, 5772, 5772, 5772
 
– Ова не е вистински дел од Браун.
 
– 100% сосема нов
 
– Се мијат
 
– две бои: проѕирна сина + црна боја
 проѕирна сива + црна боја
 
Детали за пакување
• Тип на единица: многу (100 парчиња / многу)
• Тежина на пакувањето: 1.0kg (2.20 £.)
• Големина на пакетот: 40cm x 40cm x 20cm (15.75in x 15.75in x 7.87in)

 

 

fx