Shaver foil pikeun Braun Electric Shavers (10B-1)

Shaver foil pikeun Braun 10B / 20B / 20s 1000 Series 1 170 180 190 1715 1735 1775 Z20 Z30 Z40 5729

Shaver foil pikeun Braun Electric Shavers (10B-1)
Shaver foil pikeun Braun Electric Shavers (10B-1)

Shaver foil pikeun Braun 10B / 20B / 20s 1000 Series 1 170 180 190 1715 1735 1775 Z20 Z30 Z40 5729

item specifics
• Jumlah Modél: 10B-1
• Tipe Personal Kamanusaan sarta Studi Perkakas: Electric Shavers
Pedaran produk
Cocog sareng:
 
Z20, Z30, Z40, Z50, Z60, CruZer1 / 2/3/4
 
2838, 2675, 2775, 2776, 2864, 2865, 2866, 2874, 2876, 2778, 2878

180, 190, 1775, 1735, 2675, 2775, 2776, 2864, 2866
 
170, 1715,5727,5728,5729
 
– Ieu lain bagian asli Braun.
 
– 100% brand anyar
 
– bisa diumbah
 
– dua warna: biru transparan + hideung
 abu transparan + hideung
 
Rincian bungkusan
• Unit Tipe: pisan (100 lembar / pisan)
• Beurat Paket: 1.0kg (2.20lb.)
• Paket Ukuran: 40cm x 40cm x 20cm (15.75in x 15.75in x 7.87in)

 

 

fx