Филтерот за бричење за Braun Electric Shavers (10B)

Филтер за бричење за Браун 10B / 20B / 20S 1000 Серија 1 170 180 190 1715 1735 1775 Z20 Z30 Z40 5729

Спецификации на предметот
• Тип на уред за лична нега: електрични бричење
• Модел број: 10B фолија
• боја 1: проѕирна сина + црна боја
• боја 2: транспарентно сива + црна боја
Опис на производот

Компатибилност со:

Z20, Z30, Z40, Z50, Z60, CruZer1 / 2/3/4

2838, 2675, 2775, 2776, 2864, 2865, 2866, 2874, 2876, 2778, 2878

180, 190, 1775, 1735, 2675, 2775, 2776, 2864, 2866

170, 1715, 5772, 5772, 5772

– Ова не е вистински дел од Браун.

– 100% сосема нов

– Се мијат

– две бои: проѕирна сина + црна боја
проѕирна сива + црна боја

Детали за пакување
• Тип на единица: парче
• Тежина на пакувањето: 0.1kg (0.22lb.)
• Големина на пакетот: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)