Shaver foil pikeun Braun Electric Shavers (10B)

Shaver foil pikeun Braun 10B / 20B / 20s 1000 Series 1 170 180 190 1715 1735 1775 Z20 Z30 Z40 5729

item specifics
• Tipe Personal Kamanusaan sarta Studi Perkakas: Electric Shavers
• Jumlah Modél: 10B foil
• warna 1: biru transparan + hideung
• warna 2: transparan abu + hideung
Pedaran produk

Cocog sareng:

Z20, Z30, Z40, Z50, Z60, CruZer1 / 2/3/4

2838, 2675, 2775, 2776, 2864, 2865, 2866, 2874, 2876, 2778, 2878

180, 190, 1775, 1735, 2675, 2775, 2776, 2864, 2866

170, 1715,5727,5728,5729

– Ieu lain bagian asli Braun.

– 100% brand anyar

– bisa diumbah

– dua warna: biru transparan + hideung
abu transparan + hideung

Rincian bungkusan
• Tipe Unit: sapotong
• Beurat Paket: 0.1kg (0.22lb.)
• Paket Ukuran: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)